Asociația „Homeschooling Moldova” în colaboarare cu Proiectul TRUE.City vă invită în fiecare zi de miercuri în “Clubul Familiei Homeschooling Moldova” la noul nostru sediu:

str. Calea Ieșilor 9, la demisolul magazinului „Dulcinella” (vedeți harta mai jos).

Vă așteptăm, cu mare drag pe mamici cu pici mari și mici! 😊 Pe toți părinții interesați de homeschooling, sau cei care deja faceți homeschooling, în timpul zilei sau după serviciu, noi suntem aici și vă așteptăm de la ora 10:00 pînă seara la 20:00.

  1. Veniți să facem cunostință!
  2. Veniți să vă răspundem la întrebările legate homeschooling.
  3. Cu timpul planificăm să organizăm activități interesante pentru copii. Așteptăm propuneri și să vă implicați activ în acest proces.
  4. Homeschooling înseamnă în primul rînd educația părinților, vă așteptăm cu propuneri și sugestii, să organizăm împreună o școală și a părinților.
  5. Veniți pur și simplu pentru incurajare și susținere morală. Confortul psihologic de a comunica cu persoane care sunt pe aceeași undă contează foarte mult!
  6. Aici va fi sediul de lucru al grupului de părinți activi cu care lucrăm la partea formalizării și legalizării educației la distanță și în familie.

Va asteptam cu drag! 🙂

Pentru mai multe informații sunați la 079172760 — Diana.

Dacă nu noi, atunci cine? Dacă nu acum, atunci cînd?

Версия на русском языке